My name is Patukka, Mr Patukka

Nytte on semmottinen homma, että mää oon alakana blökkäriksi. Tuumasin, että tsensei puthana tahi akenttiloisena olo suattaapi olla melekosen hankaloo, nii päätin sitte, että ruppeen kirjailijaks. Osa (toivottavasti hirmusen moni) tuntoo ja tietee meiksut entuuvestaan feispuukista. Ei kuitenkaa kehtoo alottoo mittään uutta ennen ku esittellöö ihtesä. Eli meiksu on bullrokkipoika Pohjois-Savon Pariisista eli Kuopijosta. Siviilisääty on tsinkku ja justiisa nytte asustan meiksun Dina-tätin ja kahden kodinhoitajan kanssa. Dina-täti on jottain 9 vuotta ja näättää kaikille kaapin paikan. Dina-tätille ei siis ryttyillä! Kodinhoitajat on iha kivoja, lievästi käätöshäiriöisiä, mutta kyllä niitten kanssa pärjöö, ku muistaa, että kaksjalakaset on muutennii vähä pöljiä ja onkelmallisia tappauksia.

Mää harrastan lenkkeilyä, pakaroitten reenuuta ja vähä missikisoja kans. Lenkkeilyssä on hirmusen tärkeetä topakan tehokas tahti ja tahti on sillon kohillaan, ku kodinhoitaja huohottaa ja ulisoo perässä. Siinä kohtoo, ku kodinhoitaja lopettaa ulinan ja raahaatuu perässä, tahti on jo vähä liian kovvoo ja sitte pittää muistoo hidastoo. Kodinhoitajan punanen naama ja hirvee päkätys kertoo kans tehokkaasta ja hyvin onnistuneesta lenkkilöisestä. Kyllä mää vaan oon sitä mieltä, että kodinhoitajat tahi kaksjalakaset ylleensä saapi olla hirmusen onnellisia siitä, että niillä on meijjät bullrokit personal preinereinään!

Vappaa-ajalla tykkeen leikkiä leluloisilla, mutta meiksua on ussein kohannu kaahee vääryys, ku oon saanu viallisia leluja. Ne räjähtellöö iha ittekseen! Kodinhoitajat ei yhtään oo tajunneet, että ne kantaapi meijjän kottiin räjähteleviä leluloisia. Jupisoovat vaan, että ennee ei mittään osteta, ku heti kaikki rikotaan. Kaaheeta sanon minä, syyllistettään viattomia iha syyttä suotta! Bullrokki voipi saaha elinikkäisiä raamoja tommosista turhista syytöksistä ja se ei oo naarun asia se!

Pijän myös iha hirmupaljon tytskyistä. Poitsuille halluunkin sannoo, että muistakee pittee tytskylöisiä, ku kukkaa kämmenellä! Sitte pittää antaa paljon suuppoja ja haleja kans. Välillä viijä ihanalle tytskylle kukkia ja silleen. Kaksjalakaset innostuu ylleesä suklaatista, mutta sitä myö nelijalakaset ei saaha syyvä, ku siitä voipi tulla kippeeks. Suklaatin sijasta kantsii viijä tytskylle vaikka euron juustohamppari. Kuha muistaa, ettei syö hamppareita liikoo, ku sitte voipi tulla selluloosoo ja ilmalaivoja. Hirmusen nolloo jos tytskyn eessä narahtaa paakku jos toinennii. Kodinhoitajat sannookin aina, että ei se ääni vaan se haju! Ovat kyllä iha oikeessa, melekosen tujulle kodinhoitajat ja niiden paakut (ovat ylleesä sillee, iha ku ei ois mittään tapahtuna, mutta kyllä meiksu haistoo) ylleesä haisookin.

Nytte ku tiijätte jo jottain meiksusta, nii mää halluun vielä toivottoo teijjät kaikki tervetulleeks tämän uuven blökin parriin. Vaikka meiksu tänne turisookin, nii assistenttini, häiriökäytöksinen kodinhoitaja pittää huolen siitä, että löyvätte täältä paljon muutakii. Tsiljoonasti suuppoja kaikille, etennii tytskyille!


Patukka-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s