Mr Patukka: Metrisen halon hyökkäys

Kodinhoitajien käättäätyessä eppäilyttävästi, on hyvä tarkkailla tilannetta

Tiijättekö kuule, kun nytten on palattava ajassa taaksepäin ja kerrottava mitä kaaheuksia silloin tapahtu!

Eleltiin alakuvuotta 2018, kun kodinhoitaja alkoi pähkäilemmään jottain. Yhtenä kaaniina päivänä se lähti kaapuntille ja tuli naama virneessä kottiin. Kodinhoitaja on muutennii vähä omituinen, niin en osanna vielä tuolloin eppäillä yhtään mittään ja mitä kaaheuksia tuliskaan tapahtummaan. Ois pitänä sillon jo tajuta, että se kodinhoitajan kaapuntilta kottiin raahooma pakettiloinen ei pijä mittään hyvvee sisällään. Sitten ku sen ymmärsin, niin oli jo iha liian myöhästä.

Erräänä iltana lähettiin lenkkilöiselle, iha niinku ylleensäkkii. Kodinhoitaja oli kovin tarmokkaalla ja tehokkaalla piällä, ku meiksun ei ees tarvinna ruahata sitä perässä! Kannusti vaa meiksua menemään noppeempaa ja noppeempaa. Olpaha iha hirmusen ihana lenkkilöinen. Pakarat vuan iski tulta ja kipinätä, ku niin kaaheen tehokkaalla tahilla edettiin. Kallaveestä suli jiätkii, ku meiksua seurannu tuli-ja kipinämeri vaa lenteli ympäriisä! Voe pojat, oli se kyllä melekonen reeni…

Lenkkilöisen jäläkeen mentiin kodinhoitajan kanssa kottiin, iha niinku aina ennenkii. Kodinhoitaja jäi etteiseen, ku meiksu mäni tankkoomaan vettä. Eipä ois pitänä selkäänsä kiäntee! Vesiryypyn jäläkeen kiännyin ja siinä se oli! Mää muistan ikkuisesti sen, kuinka kodinhoitajan silimät kiilu pimmeessä, suu oli kaaheessa virneessä ja käjessä sillä oli…se oli..sillä oli….METRINEN HALAKO! Jähmetyin kaahusta paikoilleni ja sillon kodinhoitaja iski. Yhessä silimänräppäyksessä kodinhoitaja olkii jo meiksun takana. Kaaheen lässytyksen säestämänä kodinhoitaja teki jottai ihan kaaheeta. Kodinhoitaja hoki koko ajan, että kaikki hyvin ja sitten se metrinen halako olikii meiksun pympyssä! Nii, voi kaaheeta! Mää en uskaltana liikkua tahi hengittöö. Tuntu siltä ihan ku aika ois pysähtynä. Lopulta se metrinen halako alko piippaamaan ja oli poissa. En vieläkään uskaltana liikkua. Rupesin kuitennii istumaan, iha vaan varmuuven vuoksi.

Pitkän aikoo vaan istuin ja vahtasin kodinhoitajan liikkeitä. Kodinhoitaja kävi usseeseen otteeseen kysymässä, että onko meiksulla kaikki kunnossa ja oonko vähä höpsö. Olin melekosen järkyttyny, ku kodinhoitaja ei tuntunu tajuavan yhtään mimmosen kaaheuden olin juuri kokena ja mimmosia raumoja siitä voisi meiksulle koittoo! Loppuillan pidin huolen siitä, etten kiäntänä selkääni kodinhoitajalle ja yölläkii varmistin, etten vahingossakaa nukkuna pymppy kodinhoitajaan päin.

-Patukka-

Metrinen halako= kuumemittari

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s