Mr Patukka: Kodinhoitajan kävelytystä Mikkelissä

Tästäkin jo vuos aikoo, mutta pittääpä silti kertoa, ku nuo kodinhoitajien kotkotukset ja keksinnöt on välillä iha hirmusen omituisia!

Yhtenä laavantaina kodinhoitaja ähis ja puhis tavallisseen tappaansa. Oli se ehken pikkasen tavallista takakirreempi, nii heti arvasin, että nytte on taas jottain menneillään. Hikkeekin kodinhoitaja valutti ja arvelisin, että verenpainekkii oli koholla, ku verisuoni pullotti keskellä ohtoo silleen hassusti. Tommonen kodinhoitajien hikkoilu, otassa pullottava verisuoni ja punottava nuama on aina merkki jostain erikoisemmasta tahi sitte siitä, että kodinhoitaja ompi vihanen. Kodinhoitajilla kyllä ompi omituinen taipumus vettää paarma suuttimen eli suuttua. Ompi varmaan joku kodinhoitajien iha oma ominaisuus?

Kodinhoitaja oli valuttanu hikkee ainaskii litran, ku se huikkas meiksulle, että nyt männään ja äkkiä! Mää olin iha huulpyöreenä, mutta lähin mukisematta kodinhoitajan mukkaan. Eihän sitä nyt uskalla piästää mihinkään yksin! Ulukona ootti sitte meiksun ja kodinhoitajan tuttu. Istu aatossa ja polki kaasua sen merkiks, että nytte männään. Hyvä etten liimaantuna aaton takalassiin ku lähettiin parkkipaikalta! Hiekka vaan pöllys ja turpo ujels, ku lähettiin lintassa parkkipaikalta. Siinä kohtoo tiesin, että nytte on iha oikeesti jottain hirmusen tärkeetä menneillään ja tosi kysseessä! Vielä ku hajettiin meiksun tytsky-ystävä Nelli kyytiin, niin se vahvisti meiksun eppäilykset! Kodinhoitajalla ja meijjän kuskina olleella tutulla oli kaaheen vakavat ilimeet koko matkan ajan. Kahtelivat kelloo ja päivittelivät. Vauhti oli sitä luokkoo, että meiksu oli liimaantuna kiinni häkin seinään ja ainaski 100G:n voimat jylläs valtoimennaan.

Kyllä kuulkaaten huokasin syvvään, ku aato lopulta pysähty. Takaluukku aakes ja kodinhoitaja päästi meiksut häkistä. Ihan oli pakko suupottaa tukevaa ja turvallista maata tassujeni alla!
Kodinhoitaja juoksutti meiksut tien varteen ja hoputti, että teeppähä nyt tarpees, ku pittäis jo olla menossa. Hyvä ku ees kerkesin koipee nostoo, nii kodinhoitaja lähti jo sinkoomaan sisälle johonki omituiseen halliin. Piästiin sisälle, nii lykkäs meiksun hihnan yhen toisen tutun kätteen ja sinkos itte helepotushuoneeseen. Siinä kohtoo kummastelin, jotta tämänkö taatta tultiin niin kaaheeta haipakkata?

Kodinhoitaja palas helepotushuoneessa oikein raakeen ja levollisen näkösenä. Rupesin vasta siinä kohtoo kahtelemmaan ympärilleni. Monta omituista immeistä, joista yks oli hiplailemassa meiksun tytsky-ystävä Nelliä. Arvelin näkeväni viärin, ku näytti siltä iha ku omituinen setämies ois tunkena mittanauhoo Nellin nennään! Empä sitten kerennä jäähä sen tarkemmin kahtomaan mitä kummaa siellä oikeesti tapahtuu, ku kodinhoitaja talutti meiksut sivummalle. Ei mennynnä montaa minnuuttia, ku se omituinen setämies tulikin meiksun luokse. Jutteli mukavia, lässytti kans. Laitto meiksun kylykeen jonku pikkulaatasen josta mäni johto setämiehen korviin. Piti iha kahtoo setämiestä uuvemman kerran, jotta onkohan sillä kaikki kunnossa, ku on liimanna luutuuthi-kuulokkeet laataseen. Iha hyvinvoivalta se kyllä näätti, joten en kehanna puuttua tilanteeseen millään tappaa. Enkä mää nyt viärin nähnynnä, sillä kohta setämies alako tunkea mittanauhaa meiksunkin nennään! Hirmusen noppeesti sen teki, kun en kerennä tekemään ees ninjapotkua, ku jo nappas mittanauhan pois ja kirjotti jottain johonki paperiin. Setämies kehu meiksua ja pyys kodinhoitajaa ottamaan meiksusta vähä tukevamman otteen. Aattelin, jotta ompa ihana setämies, ku käskee kodinhoitajaa hallailemmaan meiksua. Mutta olipaha setämiehellä vähä muut asiat mielessä. Meiksun silimät pyörähti 3900 astetta, ku tajusin, että setämies roplaa meiksun pymppyreikee!!! Kyllä! Sillä oli ollunna metrinen halako jossain piilossa, enkä osanna yhtään olla varuillani. Empä ollunna vielä kerennä toipua järkytyksestä, ku setämies otti piippaavan metrisen halon pois, kahto siitä jottain ja kirjotti tuas paperiin jottain. Olin iha tyrmistynä ja raamatisoitunut. Kodinhoitaja yritti lohutella meiksua, suupotteli ja sano, että ossaankin olla iha maailman uppein ja kiltein. Pikkasen tuli parempi olo ja raamatkin väheni. Omituista setämiestä kyllä piti vähä mulukasta.

Omituinen setämies sano sitten, että nytte voitte alottoo. Kahtelin huulpyöreenä, että mitä voijjaan alottoo? Kodinhoitaja talutti meiksut semmottiselle leikkinurmikolle ja kohta joku huus, että AIKA! Kodinhoitaja läks tikkaamaan etteenpäin iha ku singerin-ompelukone. Meiksu tietennii jolkotteli kodinhoitajan vierellä. Hirmusen kiva juttuhan tämän on pakko olla, ku piäsee reenoomaan. Pikkasen kyllä kummastutti, ku käveltiin hirmusen lyhyt matka ja sitte kiännyttiin jo takas. Käveltiin tuas hirmusen lyhyt matka ja kiännyttiin takas. Huolestuin kodinhoitajan voinnista. Olkohan sillä joku ameeba iskenä, ku ei osannakkaan jatkaa etteenpäin vuan kiäntyili aina lyhyen matkan jäläkeen? Sitte huomasin, että siinä sivummalla oli Nelli meijjän tutun kanssa. Ne meni ihan samalla tappoo, ku meijjän kodinhoitaja. Hetken kävi mielessä, jotta nytte on jostain tarttuvasta ameebasta kyse, ku meijjän tuttukii on samalla tappaa sekasin meiksun kodinhoitajan kanssa. Kahtelin kodinhoitajaa ja tein pari pomppua. Kodinhoitaja alako päkättää ja sen nuama punehtu. Tein muutaman uuven pompun ja nääkkäsin samalla kodinhoitajaa ahterista. Tuas alako päkätys, nuama punehtu ja kodinhoitajan suusta piäs semmottisia sanoja joita en kehtoo ees tähän kirjottoo. Tiesin että ei kodinhoitajalla mittään ameebaa ole, iha terve se on (ainaskii melekeen terve).

Meiksulla alako jo tulla huono olo siitä kiäntyilystä ja oikein tympeetäkin semmottinen vatkaaminen oli. Oltiin kävelty varmaan monta tuntia, ku joku huus, että aika. Kodinhoitaja talutti meiksut sivumpaan ja omituinen setämies saapui paikalle ja käjessään sillä oli taas se metrinen halako! Olin iha epäuskoinen ja suunnittelin hyppypotkua, mutta kodinhoitaja kuiskuttuli kaaniita asioita meiksun korvaan, niin jähmetyin kuuntelemaan niitä, enkä kerennä tuaskaan tekemään mittään, ku metrinen halako jo kerkes iskemään. Katse lasittuneena kuuntelin, ku halako alako piippaamaan ja setämies tarkasti siitä jottain, jotka kirjotti taas kerran paperiin. Setämies totes kodinhoitajalle, että ei ne noussunna ja menkee tuonne sivumpaan oottamaan se 15 minnuuttia. Siirryttiin kodinhoitajan kanssa vähä sivumpaan ja kodinhoitaja käski meiksua rauhottummaan. Eipä siinä nytte joutana mittään rauhottummaan, ku piti tarkkailla setämiehen liikkeitä. Sen verran liukasliikkeinen setämies! Ja ihan hyvä, että jäin tarkkailemmaan setämiehen liikkeitä, ku hetken piästähän se liihottikin paikalle. Oli tuas laittana luutuuthit laataseen ja yritti piillotella metristä halakoa selkänsä takana. Olin ja päättänä, että ninjapotkun ja hyppypotkun avulla estän setämiehen yritykset käättää metristä halakoa, mutta kodinhoitaja osas tuas kuiskutella niin kaaniita asioita, että en pystynä tekemään muuta, ku seisomaan paikoillani ja kuuntelemmaan. Vaivuin melekeen koomaan siitä kaikesta kuiskuttelusta, niin en ees kuullu tahi huomanna, ku metrinen halako piippas ja setämies poistu paikalta. Havahuin siihen, ku setämies palas takas, anto kodinhoitajalla paperin ja sano, että testi on hyväksytty. Kodinhoitaja oli hirmusen ilonen. Meijjän tuttu tuli Nellin kanssa siihen ja tuumas, että joko lähetään takas kottiin.

Käveltiin Nellin kanssa kohti aatoa ja katottii molemmat tuakse, iha vaa varmuuven vuoks, ku oli se setämies melekosen omituinen tappaus ja ilimeisen kiintynyt siihe metriseen halakoon. Täätyy todeta, että ompaha Mikkelissä melekosen jännee väkkee! Ja aika hassua ,että meiksun piti käävä kävelyttämässä kodinhoitajaa siellä asti. Kodinhoitajat ompi aika hassuja ja pöljiä, eikö vuan?

-Patukka-

Metrinen halako= kuumemittari

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s