Putte esittäytyy

Hei vaan!

Tässä kirjoittaa Putte-bulldogin omistaja Kainuun korpimaisemista. Putte, viralliselta nimeltään, Bakeapplebeach Overdose, on 1,5-vuotias (s. 10.9.2017) taskuraketti. Sen kanssa kuljetaan näyttelyissä silloin tällöin ihan muuten vain (ei siis odotella mitään menestystä) ja tavoitteellisesti sitten harrastetaan tottelevaisuutta. Tavoitteet meillä on tottelevaisuuden kisakentillä sekä BH-kokeen suorittamisessa.

Tarkoitus tässä blogissa on kirjoitella meidän treeni- ja toivottavasti kisakuulumisiamme sekä, jos toiveita tulee, kirjoittaa ja kuvata tarkemmin meidän oppimistamme ja niitä tapoja, joita ollaan käytetty. Eli myös antaa tekstin, kuvien ja videoiden muodossa vinkkejä, jos haluaa oman koiransa kanssa lähteä opettelemaan tottelevaisuuden perusjuttuja. Esimerkkinä ja mallina pyrin käyttämään Puten lisäksi myös muita perhepiiriimme kuuluvia koiria ja joskus jopa ”ulkopuolisia”, jos haluan demonstroida jonkun tietyn oppimiskohdan. Toiveita minulle siis saa esittää siitä, mitä haluaa tottelevaisuudesta lukea/nähdä, ja pyrin kyllä ne toiveet täyttämään mahdollisuuksien mukaan.

En uskalla käyttää itsestäni termiä ” pitkänlinjan harrastaja”, mutta voinen sanoa olevani intohimoinen harrastaja. Osaan, jos en paljon, niin kohtalaisesti, ja haluan oppia koko ajan lisää. Tarkoitukseni on myös lähteä opiskelemaan koirapainotteiselle eläintenhoitajalinjalle sekä mahdollisesti sen jälkeen erikoistua koirien kouluttamiseen. ”Opiskelen” tällä hetkellä itsenäisesti koirien käyttäytymisestä, koulutuksesta, ravinnosta, jalostamisesta ja kaikesta mahdollisesta ihan perusasioista lähtien niihin monimutkaisempiin ja syvällisempiin asioihin.

Seuraavat treenit meillä on Puten kanssa perjantaina 3.5., jonka jälkeen voin sitten sanoa aloittaneeni blogikirjoittamisen kunnolla. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s