Mr Patukka; Räjähtävät asiat kodeissamme

Kyllä mää mieleni niin pahotan, ku lelu räjähtää iha ittekseen!

Mää mainihinki jo aijjemmin ittekseen räjähtelevistä leluloisista. Ei oo kuulkaaten mikkään naarun asia se! Ittekseen räjähtelevistä leluloisista seuroo bullrokille kaaheita raamoja ja turhia syytöksiä. Ette kuule tiijäkkään kuinka ussein meiksukin on chillaillu kaikessa raahassa, pohtinu syntyjä syviä ja sitten: KABOOOOOOOOOOOM! Kaahee pamahus ja leluloisen kappaleita pitkin poikin lattioita ja iha joskus kattookin myöten. Siinä kohtoo on meiksun syrän pamppaillu tuhatta ja sattoo ja ruajatki jääkistynä kaahusta. Siihe syrämen jytkytykseen pittäis suaha siinä kohtoo nitro tahi kakskii! Mutta tiijättekö mikä on iha kaaheinta? Istut lattialla ruajat jääkkänä ja sielu raamojen runtelemana, nii sitte kodinhoitaja saapuu päkättäen ja nuama punottaen paikalle. Ei, kodinhoitaja ei anna suuppoja, hallaile, huolehi ja lohuta, vuan papattaapi siihen malliin, että sylki lentee suusta silläviisiin, että ihan näkköö haittoo. Kehtoopi esittää iha vakavissaan semmosia syytöksiä, että leluloisen räjähys ois meiksun vika?! Mitä ihmettä, meiksun vika muka? Ihan pikkasen jos joskus leluloista suupotan, pompotan, viskon, hallaan ja semmottista, nii miten se leluloisen räjähys vois muka olla meiksun vika? Kysympähä vuan. Kodinhoitajat voittakii nytte asiata pohtia ja miettiä iha uuvemman kerran.

Nytte on käynny semmottinen juttu, että tietooni on kantaatuna tietoa usseista tappauksista, joissa on tapahtuna itekseen räjähtäminen. Yhessä kojissa viaton bullrokki on leppäilly sen aikoo, ku kodinhoitajat ompi olleet töissä. Iha ykskaks on sänky räjähtäny ittekseen! Toisessa paikassa bullrokki on puolestaan pötkötellynnä lattialla, ku ilimeinen rakennusvirhe on aiheuttanu seinän, oven karmien ja lattialistojen räjähtämisen ittekseen! Erräässä kojissa bullrokki on naattina ihanasta vappaapäevästä, ku ruokapöytä, tuolit, olokkarinpöytä, teevee-taso ja matto on räjähtäny iha ittekseen! Ompaha käynynnä semmonenkii juttu, että bullrokki ompi istuna aatossa kaikessa raahassa ja oottana kodinhoitajoo. Eijjoo menny ku hetki ja taas kaahee pammaus ja aaton penkkilöiset, vaihekeppi ja jokunen muukin hilavitkutin on räjähtänä iha ittekseen! Eikö ookki iha kaaheeta? Aatelkaapaa nytte, miten monta raamatisoitunutta bullrokkia mualimasta löytyykään, ku tämmösiä kaaheuksia piäsee tapahtumaan ja vieläpä melekosen ussein!

Ois iha hirmusen tärkeetä, että kodinhoitajat (oli niillä sitte käätöshäiriöitä tahi ei) ymmärtäis, että myö bullrokit ollaan vaan iha viattomia uhreja. Ollaan kuulkaateen viärässä paikassa viärään aikaan ja kärsimys siitä on melekonen. Kodinhoitajien pittäis heti ymmärtää, että nytte on ollunna kysseessä viallinen tuote ja olla onnellisia siitä, että räjähystilanteessa oma rakas bullrokki on selvinnä iliman vyysisiä vammoja. Henkisiä vammojahan tuommottisista tilanteista tulloo ja nekkii pittää kodinhoitajien osata huomioida ja ottoo vakavasti kans.

Kunnes kodinhoitajat tajuaa asian todellisen laidan, pittää meijjän bullrokkien olla tilanteen herroja. Täätyy siis kirjottoo pallautetta ainaskii niile leluvirmoille, joittenka leluloinen on kaikessa vijallisuudessaan räjähtänä ittekseen. Meiksulta onkii lähössä pallautetta ainaskii Mr Tokmannille, Kongin setälle tahi tätille ja…no hirmusen monneen paikkaan kuitennii!

” Iha vaa tässä kuule istuskelin, ku kuulu kaahee pammaus ja se vaan räjähti. Iha ittekseen”

-Patukka-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s