Mr Patukka: Kesä ja kaksjalakaset

Välillä pittää iskeä kankut parkkiin ja iha vaan tarkkailla ympäristöä, etennii tytskylöisiä

Kahtelin tuossa aamusella meiksun kalenteria, eli akkapuoleista kodinhoitajoo (se kyllä jupisoo ja narisoo aina, että mikä päevä ja mikä kuukaus, ku sillä tuntuu olevan aina jottain mitä pittäis tehä ja mihin pittäis männä) ja huomasin, että nyttenhän on kesäkuu eli KESÄ! Voi pojat, että kesä ossookin olla ihanata aikoo! Aarinko paistaa ja linnut laalaa tahi sitten ei, ku tämä kotomaan siätila ossoo olla melekonen. Aamusella sattaa vettä, räntee, lunta ja rakkeita ja sitte iltapäivällä ompi kaahee helle. Kuitennii kesä on kesä ja siitä pittää naattia.

Kesän koittaessa kaksjalakaset tytskyt kömpii sisätiloista ulos. Mekkojen ja hammeiden helemat lepattaa ja skandaalien pohjat kulluu puhki, ku viuhtoovat menemään pitkin kyliä. Kaksjalakaset poitsut on taasen iha ihmeissään, ku tytskylaumoja liikkuu joka puolella. Poitsuille tulloo kans keskittymishääriöitä, ku kahtelevat kieli ja kuola poskella kaaniita tytskylöisiä, jotka poitsujen ohi mennessään liikkuuvat silleen hidastetusti, heiluttavat hivuksiaan ja kaatavat vettä piällesä. Se on sitä lirttiä ja poitsuilla männöö piä iha pyörälle.

Kaksjalakasilla on kesäaikaan hirmunen hinku piästä rannalle. Siellä ne makkoo ku lahnat. Välillä kiäntyyvät ja jatkoovat makkoomista. Joskus kääpi semmottinen juttu, että jos kaksjalakanen ei muista kääntyä tarpeeks ussein tahi makkoopi liian pitkään aaringossa, nii kaksjalakasesta tulloo punanen! Ompaha aika hassua. Meiksun akkapuoleisen kodinhoitajan naama punottaa aika ussein, mutta se ei taijja johtua aaringosta kuitenkaan, vaa niistä kodinhoitajan käätöshäiriöistä. Jos kaksjalakaselle kääpi semmottinen vahinko, että muuttuupi punaseks, nii ei mittään hättee, ku jonnii ajan piästä kaksjalakanen luopi nahkasa eikä oo ennee punanen. Ennen nahan luontia kaksjalakaseen voipi läträtä vaikka tummelia ja kahtoo ettei se lähe ulos valosan aikaan.

Kesällä järjestettään kans hirmusen paljon vestareita ja kaksjalakasilla on kaaheen pakottava tarve semmottisiin osallistua. Siellä ne reisipailoo, pomppiivat mussiikin tahtiin, juoksoovat rinkiä, törmäilevät toisiinsa, öriseevät, hallaileevat, heiluttaavat hivuksiaan, nukkuuvat pusikossa, kahlaavat liejussa ja syövät makkaraperunoita. Vestareilla pittää kuulema nukkua telttaloisessa. Aamusella kaksjalakaset sitte herrää, ku telttaloinen on yön aikana saattana romahtaa tahi täättynä vesisatteesta. Sitte jos on ollunna huolimaton ja jättänä telttaloisen oven ees pikkasen aaki, nii telttaloinen on täännä itikoita. Ne on sitte yön aikana kupanna kaksjalakasista kaikki veret ja kaksjalakaset on herättyään iha riutuneita ja täännä paakamia. Niihin paakaamiin voi kans läträtä vaikka sitä tummelia.

Meiksu on sitä mieltä, että kessään kuuluu lenkkeily kaaniissa (tahi satteessa) säässä, järvessä kahlaaminen (tärkeintä on ettei palleroiset kastu!), kaaniit tytskylöiset ja jiätelö. Pittää taas muistoo, että jos syöpi jiätelöä, nii ei saa syyvä liian paljon, ku muute tulloo ilimalaivoja ja massu männöö pipiks.

Muistakee naattia, se on kesä nytte!

-Patukka-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s