Vääpeli Vääkky

Vääkyn kuva: Jatta Hannila

No niin Vääkky, olet koko kansan virallinen rokkikoira. Miltäs se tuntuu? No mää oon vähä hämmentyny äänivyörystä. Tuli oikia JYTKYJEN JYTKY. 3000 ääntä.

Moni haluaa varmasti tietää, että mitkä ovat TOP3 rokkibiisiä, joita kuuntelet? Öö…titinalle, dingo ja ukkonooa. Sekä naitvissi-laulu-ja soitinyhtyeen jokkainen piisi, kansanrousiiksen kaikki kipaleet ja sitte paras volpiitin se lonesome raider ku siinä on musta hevonen niinku akalla.

Rokkikansan täytyy myös täyttää vatsansa, eli mikä on siis lempiruokasi? Kaikki jäätelöt pittää masun terveenä vestareilla, 2-4 ohutta ranskanpottua, sentin siivu kepappia, krillimakkarasta se pää vaan ja vettä mukitolokulla. Ja taskusa kuivanappuloita jokka turpoaa masusa ku oikeen hiukaa.

Kauniit rokkimimmit varmasti ovat huomanneet upean ulkomuotosi. Mitä vinkkejä antaisit toisille pojille, jotta he saisivat rokkimimmien huomion? En vihti sanua ku sitte ne typsyt ei huomais mua. Mutta jos on pakko kertua vinkit niin pemppu paliaana vaan kuleksii. Kaulaan voi vetästä niittipannan. Toki podattu keho voi vettää katseet puoleensa, niinku Puksulla oli. Mä oon vielä laihapyllystä mutta etupää alakanu muuttuun riskiksi juntikaksi.
Eli ootte niinku minä.

Kaikki eivät ole festareilla käynneet, eli kerrohan hyviä vinkkejä onnistuneeseen rokkifestarikäyntiin. Vestareilla pittää juua. Ihan sama mitä kunhan juo. Teltasa pitäs nukkua, olla vähillä vaatteilla, katella uusia ja taas uusia vaimo tai mies-ehokkaita. Mä meen varmaan akan kans naimisiin isona ku jokkainen pikkupoikahan aikoo mennä. Tai jos löytyy vestareilta joku surina-sussu niin otan sitte sen. Tai en. Tyttökavereita pittää olla monta yhtäaikaa. Rakkailu on ilonen asia. Yök! Muttei pussailla!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s