Mr Patukka: Juhannus

Nytte on Juhannus, se on kaksjalakasille hirmusen ilosta aikoo. Meiksu on nyt viettänä Juhannusta kaapuntissa, ku kodinhoitajat päätti, että nytte ei mennä sitte yhtään mihinkää ja ollaan iha vaa kotosalla. Oon kuitennii käänynnä rantsulla, nuuhkimassa kaaniita kukkasia, herkutellunna ja kahtona, ku ilolientä naattinu setämies halus piästä poliisisetien kyytiin ajelulle. Melekosen jännee!

Juhannuksena moni lähtöö mökille (tahi sitte sinne vestareille, mutta siitä ei nytte enempee). Kaappaan menneevät ruuhkaan välttämiseksi kaikki yhtäaikoo ja hikkoileevat ja jupiseevat siellä kaapassa sitte, ku ompi kaaheet jonot, ahasta ja kiirekkin vielä. Sitte lähtöövät ajelemmaan kohti mökkiä ja tietennii ruuhkan välttämiseksi kaikki yhtäaikoo. Aatot on pakattu niin tääteen, että kyyjissä olijat makkoovat sikiöasennossa ja suolsolmussa, jotta rilimakkarat ja ilojuomat varmasti mahtuu mukkaan. Siinä tulloo monelle matkan aikana vähintäänki skolioosi ja välilevytyrä, mutta ei se haittoo, ku ompi Juhannus. Kyllä oon monta kertoo kiitelly, että onneks olen bullrokki, ku kyllä kaksjalakasten elämä tuntuu välillä aika vaikeelta ja hassulta!

Mökillä ollessaan kaksjalakaset sitte syöpi, juopi, syöpi, juopi, syöpi, juopi, käävät saanassa, juoksoovat ilkosillaan pitkin maita ja mantuja, käävät uimassa, käävät taas saanassa, hakkaavat toisiaan risuilla selekään, saavat saanassa lämpöhalavauksen, juovat lissää, syövät vähä vielä päälle, makkoovat ulukona itikoitten kupattavana, juoksoovat taas ilkosillaan pitkin pusikoita ja sitten mennöövät nukkumaan mökkiin, pusikkoon tahi keskelle pihamaata. Onse kuulkaaten melekonen näky!

Tapoihin kuuluu myös polttoo risukasa. Sen oottaminen ja kahtominen saapi kaksjalakasten silimät kiilumaan. Risukassaan heitetään haisevaa litkua ja sitte kaksjalakaset sytyttääpi sen. Joskus tekköövät siinä samalla haaskoja tanssiliikkeitä. Risukasan liekkimeri kutkuttaapi kaksjalakasten pymppylöistä ja kulumakarvoja ja siinä samalla kaksjalakasten jalat vipattaa jokaseen ilimansuuntaan. Halluuvat vielä ussein sinkasta palavan risukasan ääreltä ja huutaavat samalla. Hassu leikki!

Juhannuksena tehhään myös taikoja! Esmes tytskylöiset saattaapi laittaa kukkapenkin tyynyn alle, ku sillon tuleva sulho näättäätyy unessa. Toinen mahollisuus on, että se ompi iha vaa enshoitaja, joka näättäätyy, ku tytskylöinen saapi pahimmoilleen kaaheen allerkisen reaktion niistä kukkaloisista. Toivotaan ettei kukkaan kukkasista allerkisoivvu, mutta tulpaha vaan mieleen tämmönenki mahollisuus!

Meiksu eijjoo tehnynnä juhannustaikoja, akkapuoleinen kodinhoitaja eijjoo raahanna kukkapenkkiä tyynyn alle eikä ukkopuoleinen kodinhoitaja ole kirmaillut ulukona ilikosillaan. Meiksu on tietennii ulukona kuleksina iha vaan luomuna, iliman rihmankierämää, mutta sehä on nytte iha ittestäänselvyys. Mutta hirmusen kiva Juhannus ollu kuitennii!

Naattikaa Juhannuksesta!

-Patukka-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s