Mr Patukan Ystäväkirja: TARMO

MILLON OOT SYNTYNÄ? Molen syntyny tietekki 1.7.2016.


MISSEE PÄIN MUALIMAA SYNNYIT? Miehän synnyin maailman ihanimman ja parhaimman kasvattimamman tykönä Karttulassa.

MINKÄ VÄRISET KUTRIT TEITILLÄ ON? Peilistä ko kattoo niin komea brindle valkosin merkein sieltä vahtaa takasi.

KUVVAILE HIEMAN LUONNETTAS: Mammat sannoo että olen äärettömän huumorintajunen, herkkä, tosi kuuliainen ja tietekki maailman ihanin bullrokki.

RUOKA ON HIRMUSEN HYVVEE (KUHA MUISTAA VAANIVAN SELLULOOSAVAARAN!), NII MIKÄ ON TEITIN LEMPIRUOKOO? ENTÄS LEMPIHERKKU? Mie tykkään syä primadogin viljatonta lohi-perunaa kuivana. Molen vähän nirso ruan suhteen. Lempiherkku on raaka jäinen kanankoipi ja kuivaliha.

MITÄ KAIKKEE HARRASTAT? No miehän olen kuulema jo joku muotovalio eli niitä samoja missikisoja kiertelen ko sie. Sitten mie olen kova poika uihmaan ja pallot on parasta, tuleva jalkapalloilija!

MUALIMAN PARAS LELULOINEN (TOIVOTTAVASTI EI KUITENKAA SEMMOTTINEN ITTEKSEEN RÄJÄHTELEVÄ!) ON? No tietekki pallo! Net on minun heikkous!

MIMMONEN MAHTAAPI OLLA UNELMIESI PÄIVÄ? Kohan saan uija mielinmäärin ja nuo mammat jaksais heittää palloa rohki paljon niin avot, saattasin mie välhiin torkahtaa hetken.

KAAHEINTA MAALIMASSA? Tippuvat ruokakupit (mamma kerran vahingossa ko laitto meile ruokaa niin kehtas tiputtaa minun pääle koko kupin), ja hihnalenkit. Mie poka tykkään juosta vappaana ja en ees tarvi hihnaa lenkilä ko ossaan niin hyvin kuunnella nuita mammoja. Ja tietekki ko tuo ärsyttävä ”pikkusisko” varastaa minun pallon!

JOS OISIT KAKSJALAKEN, NII MIKÄ MAHTASIT OLLA AMMATILTAS? No tietekki jalkapalloilija!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s