Mr Patukan Ystäväkirja: NELLI

MILLON OOT SYNTYNÄ? Perjantaina 1.7.2016.


MISSEE PÄIN MUALIMAA SYNNYIT? Ihan Kuopijon kuppeessa Karttulassa


MINKÄ VÄRISET KUTRIT TEITILLÄ ON? Semmoset tiikerijuovaset valakeella koristeltuna


KUVVAILE HIEMAN LUONNETTAS: Oikeestaan tulen toimeen kaikkien kanssa, etennii immeisten. Mutta jos joku työntää viärään aikaan kuonosa viärään paikkaan niin sillon suatan ihan vahingossa vähän räsähtee.


RUOKA ON HIRMUSEN HYVVEE (KUHA MUISTAA VAANIVAN SELLULOOSAVAARAN), NII MIKÄ ON TEITIN LEMPIRUOKOO? ENTÄS LEMPIHERKKU? Lempiruokoo on maksalaatikko jota tiällä jostain ihmesyystä syödään vaan juhulapäivinä. Lempiherkkuani on kurkku ja vesimeloni!


MITÄ KAIKKEE HARRASTAT? Harrastelen lenkkeilyä, pallohommeleita ja kauneusunia!

MUALIMAN PARAS LELULOINEN (TOIVOTTAVASTI EI SEMMOTTINEN ITTEKSEEN RÄJÄHTELEVÄ) ON? Mualiman paras lelu on mikä tahhaansa pallo! Ja toiseks paras semmonen vetorengasjutska jolla on ihan parasta reuhtoo palavelusväeltä käsiä irti!

MIMMONEN MAHTAAPI OLLA UNELMIESI PÄEVÄ? Unelmieni päevä oes semmonen jollon sais pelata pallolla ulukona sillon kun sattuu huvittammaan ja nukkua palavelusväen kaenalossa sillon kun tuntuu siltä!


KAAHEINTA MAALIMASSA? Kaaheinta mualimassa oes jos palavelusväki vuan katuais jonnehhii! Tai nuo elläin velipojat! Tai jos joku varastais tuon meijän sohovan!

JOS OISIT KAKSJALAKANEN, NII MIKÄ MAHTASIT OLLA AMMATILTAS? Jos oesin kaksjalakanen niin oesin varmaannii vähintään resitentti tai ainakii piäminister! Sen verran ossoon kurissa ja nuhteessa koko talon väen tiällä kotona pittee!

-Patukka-

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s