Mr Patukan Ystäväkirja: UUNO

” Kahtokeepa, ku Uuno ompi ylypeenä pallon ja reenattujen pakaroittesa kanssa. Niin sitä pittää!” -Patukka-

Millon oot syntynä? Synnyin lokakuun 10. päivä armon vuonna 2017 kuuden muun sisaruksen kanssa.

Missee päin mualimaa synnyit? Pohojos-Savossa Karttulassa

Minkä väriset kutrit teitillä on? Ne on semmoset fawnit valkosin merkein. Ja sitte mulla on sellaset siistit mustat kajalit silmissä.

Kuvvaile hieman luonnettas: Villi, vappaa ja huoleton luonnonlapsi. Kuulemma mun oikia nimi BaB Revolution soppii mulle oikein hyvin. Mulla ei kuulemma oo itsesuojeluvaistoa olleskaan ja oon aina valmis (suoraan) toimintaan. Mutta tykkään kyllä sitte vastapainoksi lullutella kainalossa ja olla oikia pusupoika.

Ruoka on hirmusen hyvvee (kuha muistaa vaanivan selluloosavaaran), nii mikä on teitin lempiruokoo? Entäs lempiherkku? Mulle käy kaikki, ihan kaikki ruoka. Kana on ehkä parasta. Oon kyllä aina apukokkina ihan maistiaispalkalla, täytyyhän jonku sitä ihmistenki ruuan laatua tarkkailla. Erityisherkkuja on kurkku ja turkkilainen jugurtti.

Mitä kaikkee harrastat? Kaikista eniten juoksemista ja palloilua ja frisbeen peluuta. Lintujen tarkkailua ja jahtaamista harrastan kans. Välillä katon sivistyksen vuoksi telkkarista Avaraa luontoa ja Yliopistollista eläinsairaalaa, ne herättää mussa tunteita.

Mualiman paras leluloinen (toivottavasti ei semmottinen ittekseen räjähtelevä!) on? Pallo! Pallo! Pallo! Missämissämissä?!?!?! Mulle heti kaikki maailman pallot!

Mimmonen mahtaapi olla unelmiesi päevä? Semmonen kun saa olla koko päivän mun ihmisten kans, ne on mulle ihan supertärkeitä ja sitte yhessä leikitään pallolla ja syyään jotaki hyvvää. Oon tällain aika vaatimaton kaveri.

Kaaheinta maailmassa? Pitkät automatkat on inhottavia, ne hermostuttaa mua. Ei kai sitä muuta kamalaa maailmassa oo… No ehkä kynsienleikkuu on vähän ikävä asia.

Jos oisit kaksjalakanen, nii mikä mahtasit olla ammatiltas? Varmaan joku extreme-urheilija tai pikajuoksija

-Patukka-

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s