Mr Patukan Ystäväkirja: LYYLI

” Kyllä huomoo heti, että Lyyli ompi kaaheen itsevarma ja tietää justiisa eikä melekeen mitä halluupi”

1 Millon oot syntynä? Mä oon kuulemma jonkun Jussin lapsi, vaikka vanhemmat eivät kyllä kumpikaan mitään Jusseja ole. Mutta Mamma sanoo että ihan päivämäärä on kuulemma 21.6.2017

2 Missee päin mualimaa synnyit? Mamma haki mut tänne kotiin jostain Hevosmattilasta tai jostain.

3 Minkä väriset kutrit teitillä on? No siis tietenkin maailman kauneimmat rakkauden väriset eli tietenkin punaset kutrit. Olisin kyllä halunnut värjätä ne esim. vihreäksi mun teinikapinan merkiksi mut Mamma on ihan ilonpilaaja eikä oo suostunut auttamaan. Mutta kyl mä vielä keinot keksin.

4 Kuvvaile hieman luonettas: Mamman ihmisepentu kutsuu mua joksikin monsteriksi, eli olen siis maailman ihanin ja suloisin. Olen myös todella avulias. Autan esimerkiksi remonttihommissa repimällä niitä tapetteja pois seinistä, mut Mamma vaan aina huutaa jotain että ne oli niitä uusia tai jotain. Se on ihan ihmeellinen. Olen myös auttanut mun rakastani Neroa aloittamaan laihdutuskuurin ottamalla kaikki ruoat ja epäterveelliset herkut häneltä pois. Mut siitäkin vaan valitetaan ja sanotaan että ei Neron suusta saisi muka ruokia ottaa, vaikka mä vaan koitan auttaa häntä säilyttämään upeat linjansa.

5 Ruoka on hirmusen hyvvee (kuha muistaa vaanivan selluloosavaaran), nii mikä on teitin lempiruokoo? Entäs lempiherkku? Siis ruoallahan ei ole niin väliä, kunhan se on tarkoitettu Nerolle eikä mulle. Ja herkuistahan parhaita on ne joita ”ei kuulu bulrokin syödä” mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan. Esimerkiksi lattialle pudonnut kepappi.

6 Mitä kaikkee harrastat? No siis mun päivät täytyy kaikesta mun palvelioiden auttamisesta, kuten remonttihommista, Neron ruokavalion vahtimisesta ja haittaotusten (Mamman lisäsys:joutsenien) häädöstä meidän alueelta sekä joskus kokeilin jotain ”avantouintia” mut se ei oikeen ollu mun juttu.

7 Mualiman paras leluloinen (toivottavasti ei semmottinen ittekseen räjähtelevä!) on? No siis tässä on tää pelottava juttu että mulla on joku zompi koirakaveri. Se on kuulemma joku ”mäyris.” Mut kerran se räjähteli silleen ihan ittekseen niin ku jotkut lelut tuppaa tekee. No sit ku Mamma aamulla kello 6.95 mut julmasti herätti niin se oli jotenkin ihmeesti heränny henkiin ja nyt vaikka mä miten sen tapan niin se aina vaan palaa elävien kirjoihin.

8 Mimmonen mahtaapi olla unelmiesi päevä? No siis Mamma ei mua herättelisi vaan saisin vaan nukkua niin kaua ku mua nukuttaa. Ja sit ku mä haluan johonkin mennä niin mun ei tarttis kävellä vaan noi palveliat ymmärtäis kantaa mut sinne minne mä haluan mennä. Eikä mun tarttis mennä ulos jos en mä halua. Lisäks tietty saisin kaikki herkkuloiset mitä mä haluan suoraan suuhun kannettuna, eikä tarttis tehä mitään ihmeen kevätjuhlaliikkeitä niiden eteen. En mä niitä yleensäkään tee vaikka käskevät, mutta voisivat lakata käskemästä.

9 Kaaheinta maailmassa? Jonkun muun kuin mun olemassa olo huomataan jollain tapaa.

10 Jos oisit kaksjalakanen, nii mikä mahtasit olla ammatiltas? No siis enhän mä mitään röitä tekis. Olisin ehdottomasti kuningatar tai ainakin rinprenssa.

” Voi kamalata, iha kaaheeta! Lyyli ompi joutuna ittekseen räjähtelevien (eli viallisten) asioitten uhriksi! Eikä varppina kodinhoitajat tajjuu, mitten kaaheita raamoja moisesta voipi koittaa!” -Patukka-

-Patukka-

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s