Mr Patukan Ystäväkirja: VÄINÖ

” Kyllä ompi Väinö melekosen muotitietonen. Piässä iha varppina Hyygö Bössin hattuloinen!” -Patukka-

1MILLON OOT SYNTYNÄ? Mää oon syntynyt aprillipäivänä 2016! Eli 1.4

2. MISSEE PÄIN MUALIMAA SYNNYIT? Oon tuolta Etelä-Pohjanmaalta

3. MINKÄ VÄRISET KUTRIT TEITILLÄ ON? Täysblondi, paitti noi mun pallurat on pikimustat.

4. KUVVAILE HIEMAN LUONNETTAS: Luonteeltani olen kaikkien kaveri, mutta itsepäinen. Ja jos minulla on tylsää niin viihdytän itseäni missä ja millä vaan, kaikki tehdään satalasissa!

5. RUOKA ON HIRMUSEN HYVVEE (KUHA MUISTAA VAANIVAN SELLULOOSAVAARAN), NII MIKÄ ON TEITIN LEMPIRUOKOO? ENTÄS LEMPIHERKKU? Ihan ykköslempiruokaa on semmonen mahtava härkärisotto! Mitää muuta ruokaa ei jaksa syödä montaa päivää putkeen. Ja lempiherkku ehdottomasti kananamit!

6. MITÄ KAIKKEE HARRASTAT? Harrastan leikkimistä, ranskalaisen rääkkäämistä, vähä tottistaki joskus, mutta mamman hermot loppu ennen omia. Ihme nainen.

7. MUALIMAN PARAS LELULOINEN (TOIVOTTAVASTI EI SEMMOTTINEN ITTEKSEEN RÄJÄHTELEVÄ) ON? Tää on vaikee, mullon 37 lelua. Mutta kyllä ihan ykkönen taitaa olla strutsi tai nännikumi!

8. MIMMONEN MAHTAAPI OLLA UNELMIESI PÄEVÄ? Unelmien päivä ois mummon ja papan kanssa, isossa pehmeässä pedissä missä ois papan ”perkaamaa” kanaa vattan täydeltä, uusia leluja ja siinä pedissä sais leikkiä, pyöriä, rapsuja ja ruokaa!

9. KAAHEINTA MAALIMASSA? Hylätyksi tuleminen. Jos minut mettään vaan jätettäisiin niinku siinä Topi ja Tessu kauhuelokuvassa!

10. JOS OISIT KAKSJALAKANEN, NII MIKÄ MAHTASIT OLLA AMMATILTAS? Unelmien ammatti tulee ilmi jo kennelnimestä, Armoton Amiraali eli olisin amiraali.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s